twilight

jag såg twilight i går. gud vad bra den var asså.

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."
 
jag älskade den och jag rekomenderar den. puss


Namen Gud vad söta..

men du vad söta ni e de denhära bilden naw <3

på pappas jobb?

det skulle bli ladystar i dag men nej ingen kommer.. tråkigt. men nu sitter jag på pappas jobb och tänker för mig själv. vad händer i hoss dom som inte är har kommigt? humm kanske dom är ute med kompisar och gör något kul men dom? kanske så är dom bara hemme och slappar och orkar bara inte komma i dag? ja, vem vet men jag vill i allafall. det är rätså taskigt och bara stanna hemma och göra ingenting iställar för att komma hit när man facktiskt har gått med i gruppen. jag tycker det bara är väldigt tarvligt av dom som gör det. och om det är någon som läser min blogg som är med i ladystar lysna på vad jag säger . för vissa kanske det är viktigt och sjunga dom tycket att det är kul. men ni får ju göra vad ni vill bara ni kan komma nästa gång, okej?  ha det så bra med slappandet hemma!

på fredag.

på fredag ska jag spela in en demo men pappa och något prifs ? jags ak spela in 7 thins ellar hur det nu stavas :P pucc

jaaa!

jaa nu har pappa fixat en dans lärade till våran street dace :) jag är såååå glad nu:)
vi tror att lektionera ska börja i vår :) tack pappa :)

skolan igen ..

jag sitter i skolan, em ajg är inte i grundskole salarna jag är i gymnasie salarna.. hihi. vi skulle låna datorerna för att göra något test eller något , jag vet inte

oooj men nu ska vi börja hej då puss och kram

skolan

jag sitter och har tråkigt i skolan just nu och malin och sofie skrattar som 2 idioter. men det är iallafall någon som har roligt, men det är inte jag.

RSS 2.0