fan!

fan!! vad är det med dig ibland jag kan inte fatta du är ju bara så iriterande! du bara går och ja vad är det du holler på med? du slår mig och puttar mig och hånar mig du kallar mig tönt. du är ingen riktig vän. du är ett ego och det är du som e tönten. hur monga killar står i kö för dig? nä inga men du vet hur monga som hänger och dräglar efter mig ha! men det betyder inget . det som betyder not är att du är en så jävla taskgig kompis. jag hatar dig och jag vill aldrig mer träffa dig eller prata mig dej.
ALDRIG!


pistol manen

-kolla fram. kolla fram. sa jag
verran kollade fram och där en man med en pistol!
-han har pistol han har Pistol! sa jag.

jag och verran skulla hyra en film och så ser vi en man med en pistol i handen som han holler upp i luften.
det såg ut som en pistol. men vi är ganska säkra på att det var en pistol! vad skulle vi göra? vi tvekande. och vi stannade. jag drog i verrans arm och ville gå där ifrån. men så sa verran:
-vi går på andra sidan då ??
- men om det är en pistol kanske vi blir skutna?
men vi gick in i en gränd och vi tänkte vad vi skulle göra.
men vi tog en väg till sentumet på ett annat sätt men det är ju så läskit. tänk om att det står i tidningen att det är nogon som ha blivig skuten ? då skulla jag få panink!!


"silence hill"

En jävligt bra film . den e läskig men inte i slutet . då blev det bara äckligt. men det var så jävla kul när det var som mäst animerat. till.x  när den galna prästen delades på 2 delar och allt blod bara  sprutade. men det roligaste var att jag såg den me Verran<3 hon skrämde upp mig helatiden! AAAAAAAAAAAAA men jag skrämde henne med. så vi va rädda båda 2 ahaha
det var en sevärdig film men för myke med slask och blod och slämiga monster.
den var helt sjuk!!!! se den hahahha och va rädda okej..... föresten, stackars polisen!
 

RSS 2.0